GENEL BİLGİ
Oldukça
lezzetli bir kafadan bacaklı olan kalamar, Atlantik ve Akdeniz’den
sofralarımıza uzanmaktadır. Akdeniz ülkeleri mutfağının
adeta vazgeçilmezi haline gelen kalamar, ülkemiz sularında da bulunmaktadır.
Türk damak tadına da uygun,
çok lezzetli bir deniz ürünüdür. Tam bir protein deposu olmasının yanı sıra,
Vit A ve Vit C bakımından oldukça zengindir.
Pişirme
önerileri: Tavası, salatası, ızgarası ve yahnisi oldukça lezzetlidir
Ürün Grubu |
Dipsel |
Boy-Paket İçeriği |
U3 |
|
3-6 |
|
6-10 |
|
|
Brüt Ağırlık |
: 12+ Kg. |
Net Ağırlık |
: 10.2 Kg 9.6 Kg. |
Glaze Oranı |
: 10% 15%, 20% |
Dondurma Yöntemi |
: Blok |
Paketleme |
: 6x2 kg /3x4 kg.lık Poşet Ambalaj |
Raf Ömrü |
: 24 Ay (ÜT’den itibaren) |
Saklama Koşulları |
: -18 ºC |