Bu Sayfayı Paylaş

DONUK ÜRÜNLER

Önceki sayfa

Deniz Tarağı Eti

Ürün Tipi / Et

Latince İsmi / Pecten Novaezelandiae

Menşei / Yeni Zelanda

Üretim Tipi / Avcılık

GENEL BİLGİ

Pasifik Okyanusu’nun güneyinde bulunan bir başka kabuklu su canlısı olan deniztarağı, avcılığından hemen sonra özenle temizlenip ön pişirilmiş olarak bloklar halinde dondurulmaktadır. Hem çok besleyici hem de çok lezzetli olması sebebi ile gittikçe daha çok tüketilmektedir. Vit C, B6 ve B12 açısından zengindir. Magnezyum, potasyum, fosfor bol miktarda içerir.

Pişirme önerileri: Izgarada pişirilmesi uygundur. Ayrıca makarnası da yapılabilir.

Ürün Grubu Dipsel
Boy-Paket İçeriği 95 + adet /kg
70 + adet /kg
40 + adet /kg
Brüt Ağırlık : 12+ Kg.
Net Ağırlık : 12 Kg.
Glaze Oranı : 0%
Dondurma Yöntemi : IQF
Paketleme : 1 kg x 12 = 12 kg
Raf Ömrü : 24 Ay (ÜT’den itibaren)
Saklama Koşulları : -18 ºC

KARAKTERİSTİKLER

Görünüş Doğal Renk, Parlak Deri,
Gözler
Solungaçlar
Tat Acı Değil
Elastikiyet Sıkı, Kuru Değil
Koku Doğal Koku
Yumurta Yem Durumu
Kimyasal Kimyasal Bulunmuyor