Bu Sayfayı Paylaş

TAZE ÜRÜNLER

Önceki sayfa

Barbun

Ürün Tipi / Taze Ürün

Latince İsmi / Pseudupeneus Prayensis

Menşei / Senegal

Üretim Tipi / Avcılık

GENEL BİLGİ

Barbun sıcak ve ılık denizlerin kıyıya yakın olan kumlu ve kayalık yerlerde yaşayan dip balığıdır. Eti çok lezzeti ve yağlı bir balık türüdür.

Pişirme Önerileri: Tavada çok lezzetli olan barbun, fırında, ızgarada ve kâğıtta tüketilebilir.

Ürün Grubu Dipsel
Boy-Paket İçeriği
Brüt Ağırlık : 10+ Kg.
Net Ağırlık : 10 Kg.
Glaze Oranı :
Dondurma Yöntemi :
Paketleme :
Raf Ömrü : 10 Gün (ÜT’den itibaren)
Saklama Koşulları : 0/+4 ºC

KARAKTERİSTİKLER

Görünüş Doğal Renk, Parlak Deri, Doğal Mukoza, Yarasız
Gözler Parlak, Bombeli göz siyah, gözbebekli
Solungaçlar Kırmızı renkli, Saydam, Mukuslu, Yosun kokulu
Tat Acı Değil
Elastikiyet Sıkı, Kuru Değil
Koku Doğal Koku
Yumurta Yem Durumu
Kimyasal AB Standartları