Bu Sayfayı Paylaş

TAZE ÜRÜNLER

Önceki sayfa

Lahoz

Ürün Tipi / Taze Ürün

Latince İsmi / Epinephelus Aeneus

Menşei / Senegal

Üretim Tipi / Avcılık

GENEL BİLGİ

Akdeniz de grida olarakta bilinen lahos balığının eti beyaz, az yağlı ve çok lezzetlidir. Eti en lezzetli balıklardan biri olan lahos avlandıktan hemen sonra soğuk zincir bozulmadan sofranıza kadar gelmektedir.

Pişirme Önerileri: Marine edilerek ızgara şişi çok lezzetlidir. Bunun yanı sıra buğulaması ve pilakisi de yapılır.

Ürün Grubu Dipsel
Boy-Paket İçeriği 1-2 kg/adet
2-3 kg/adet
3-4 kg/adet
Brüt Ağırlık : 10+ Kg.
Net Ağırlık : 10 Kg.
Glaze Oranı :
Dondurma Yöntemi :
Paketleme : Dökme
Raf Ömrü : 10 Gün (ÜT’den itibaren)
Saklama Koşulları : 0/+4 ºC

KARAKTERİSTİKLER

Görünüş Doğal Renk, Parlak Deri, Doğal Mukoza, Yarasız
Gözler Parlak, Bombeli göz siyah, gözbebekli
Solungaçlar Kırmızı renkli, Saydam, Mukuslu, Yosun kokulu
Tat Acı Değil
Elastikiyet Sıkı, Kuru Değil
Koku Doğal Koku
Yumurta Yem Durumu
Kimyasal -