GENEL BİLGİ
Akdeniz de
grida olarakta bilinen lahos balığının eti beyaz, az yağlı ve çok lezzetlidir.
Eti en lezzetli balıklardan biri olan lahos avlandıktan
hemen sonra soğuk zincir bozulmadan sofranıza kadar gelmektedir.
Pişirme
Önerileri: Marine edilerek ızgara şişi çok lezzetlidir. Bunun yanı sıra
buğulaması ve pilakisi de yapılır.
Ürün Grubu |
Dipsel |
Boy-Paket İçeriği |
1-2 kg/adet |
|
2-3 kg/adet |
|
3-4 kg/adet |
|
|
Brüt Ağırlık |
: 10+ Kg. |
Net Ağırlık |
: 10 Kg. |
Glaze Oranı |
: |
Dondurma Yöntemi |
: |
Paketleme |
: Dökme |
Raf Ömrü |
: 10 Gün (ÜT’den itibaren) |
Saklama Koşulları |
: 0/+4 ºC |