Bu Sayfayı Paylaş

İŞLENMİŞ ÜRÜNLER

Önceki sayfa

Somon Füme

Ürün Tipi / Füme

Latince İsmi / Salmo Salar

Menşei / Norveç

Üretim Tipi / Kültür

GENEL BİLGİ

Atlantik Okyanusu’nun soğuk sularında yetişen somon, filetoda en kaliteli et verimi sağlanıp çeşitli aromalarla tatlandırılmakta ve dumanlanarak ince dilimlere ayrılıp tüketime sunulmaktadır.

Öneriler: Özellikle meze olarak tüketilebilen somon füme, sandviç olarak da önerilmektedir.

Ürün Grubu Pelajik
Boy-Paket İçeriği 250 Gr.
Brüt Ağırlık : 5+ Kg.-10+ Kg.
Net Ağırlık : 10 Kg.
Glaze Oranı : 0%
Dondurma Yöntemi : IQF Vakum
Paketleme : 250 g x 20 = 5 kg 1000 g x 10 = 10 kg
Raf Ömrü : 24 Ay (ÜT’den itibaren)
Saklama Koşulları : -18 ºC

KARAKTERİSTİKLER

Görünüş Doğal Renk
Gözler
Solungaçlar
Tat Acı Değil
Elastikiyet Sıkı, Kuru Değil
Koku Doğal Koku
Yumurta Yem Durumu
Kimyasal Kimyasal Bulunmuyor