Bu Sayfayı Paylaş

DONUK ÜRÜNLER

Önceki sayfa

Ahtapot

Ürün Tipi / Bütün Donuk

Latince İsmi / Octopus Vulgaris

Menşei / Çin

Üretim Tipi / Avcılık

GENEL BİLGİ

Derin denizlerde kayalıklar arasındaki yarıklarda gizlenerek yaşarlar. Bütün denizlerde bulunmakla beraber, ılık sularda daha yaygındırlar. Çok lezzetli olan ahtapot pişirilmeden önce eti dövülerek yumuşatılmalıdır.

Pişirme önerileri: Salatası, ızgarası, yahnisi, ahtapotlu makarna ve pilav gibi çok geniş tüketim şekli vardır.

Ürün Grubu Dipsel
Boy-Paket İçeriği 1kg altı
1-2kg/adet
2-3kg/adet
3-4kg/adet
Brüt Ağırlık : 20 Kg.
Net Ağırlık : 14 Kg.
Glaze Oranı : 30%
Dondurma Yöntemi : IQF
Paketleme : 20 kg Tek Tek
Raf Ömrü : 24 Ay (ÜT’den itibaren)
Saklama Koşulları : -18 ºC

KARAKTERİSTİKLER

Görünüş Doğal Renk
Gözler
Solungaçlar
Tat Acı Değil
Elastikiyet Sıkı, Kuru Değil
Koku Doğal Koku
Yumurta Yem Durumu
Kimyasal AB Standartları