GENEL BİLGİ
Panga
fileto ile aynı balık olup beyaz etli ve çok lezzetli bir balıktır. Panga filetodan
farkı filetonun trimlenmemiş (karın yağı
üstünde) halidir. Dil balığına benzer bir tada sahiptir. Panga yağ oranı düşük
protein oranı yüksek bir balıktır. Kalsiyum,
sodyum ve demir içermektedir. Ayrıca vitA ve vitC bakımından zengindir.
Pişirme önerileri: Paneli olarak tava
veya fırında pişirilmelidir.
Ürün Grubu |
Dipsel |
Boy-Paket İçeriği |
170 - 220 Gr. |
|
220 Gr.+ |
|
|
|
|
Brüt Ağırlık |
: 10 Kg. |
Net Ağırlık |
: 8 Kg. |
Glaze Oranı |
: 20% |
Dondurma Yöntemi |
: IQF |
Paketleme |
: 1Kg x 10 = 10 kg |
Raf Ömrü |
: 24 Ay (ÜT’den itibaren) |
Saklama Koşulları |
: -18 ºC |