Bu Sayfayı Paylaş

DONUK ÜRÜNLER

Önceki sayfa

Panga / Basa Fileto

Ürün Tipi / Fileto

Latince İsmi / Pangasius Hypophthalmus

Menşei / Vietnam

Üretim Tipi / Kültür

GENEL BİLGİ

Panga fileto ile aynı balık olup beyaz etli ve çok lezzetli bir balıktır. Panga filetodan farkı filetonun trimlenmemiş (karın yağı üstünde) halidir. Dil balığına benzer bir tada sahiptir. Panga yağ oranı düşük protein oranı yüksek bir balıktır. Kalsiyum, sodyum ve demir içermektedir. Ayrıca vitA ve vitC bakımından zengindir.

Pişirme önerileri: Paneli olarak tava veya fırında pişirilmelidir.

Ürün Grubu Dipsel
Boy-Paket İçeriği 170 - 220 Gr.
220 Gr.+
Brüt Ağırlık : 10 Kg.
Net Ağırlık : 8 Kg.
Glaze Oranı : 20%
Dondurma Yöntemi : IQF
Paketleme : 1Kg x 10 = 10 kg
Raf Ömrü : 24 Ay (ÜT’den itibaren)
Saklama Koşulları : -18 ºC

KARAKTERİSTİKLER

Görünüş Doğal Renk,
Gözler
Solungaçlar
Tat Acı Değil
Elastikiyet Sıkı, Kuru Değil
Koku Doğal Koku
Yumurta Yem Durumu
Kimyasal AB Standartları